Omar de Boer

Omar de Boer

 

“Hoewel men ons heeft doen geloven dat als wij loslaten, we niets overhouden, laat het leven zelf telkens weer het tegenovergestelde zien: loslaten is het pad naar werkelijke vrijheid” – Sogyal Rinpoche

Omar de Boer heeft al zijn hele leven een enorme interesse in mensen en is gefascineerd door de manier waarop problemen ontstaan. Door talloze opleidingen, cursussen en het lezen van vele boeken groeide zijn inzicht hierin steeds verder. Ruim tien jaar werkte hij in de reguliere zorg en hielp hij mensen de controle over hun leven terug te krijgen.

Hij zag dat problemen met harde hand en pillen werden bestreden. Ook werden mensen opnieuw geconditioneerd in gevangenissen, internaten en inrichtingen. Vaak zonder of met heel weinig resultaat. Want eenmaal terug in de oude situatie ging het met de desbetreffende personen meestal weer snel bergafwaarts. Omar raakte steeds meer overtuigd dat er diepere oorzaken zijn aan te wijzen.

Roy Martina, arts en grondlegger van Neuro Emotionele Integratie, concentreerde zich op deze oorzaken. Omar verdiepte zich hierin en verbreedde zijn kennis met aanvullende opleidingen. Als onder andere gecertificeerd Sjamballa Masterhealer biedt hij u zeer effectieve oplossingen voor uw problemen aan. Ongeacht de aard ervan.

Inmiddels heeft Omar duizenden mensen succesvol behandeld, met de meest uiteenlopende aandoeningen. Van emotionele klachten, migraine, allergieën tot burn-out, fobieën en chronische pijnen. Hij nodigt u graag uit om uw problemen te lijf te gaan, ook al lijkt dit nog zo moeilijk. Uiteindelijk komt u er als winnaar uit!

UA-4100807-1