Trainingen

TRAININGEN

 

Zowel het onderwerp, als onze manier van trainen is direct, interactief en anders dan je gewend bent. Je verveelt je gegarandeerd geen moment! In onze training maken we gebruik van ‘accelerated learning’ om het leerproces te versnellen. Hierbij maken we gebruik van deels zelf ontwikkelde multimediale software. Elke training wordt op maat gemaakt voor de desbetreffende doelgroep.Tijdens onze trainingen wordt geoefend in groepjes van 2 of 3 personen. Wij verzorgen in company trainingen en openinschrijvingenstrainingen. De duur kan van 1/2 dag tot 2 dagen al naar gelang je wensen.

Ons uitgangspunt: de stof moet direct toepasbaar zijn.

 

Je zult de geleerde/geoefende stof zeker – deels onbewust – gaan toepassen en het type mens tegenover je herkennen. Hierdoor zal jouw communicatiestijl op die ander aanpassen waardoor je effectiever gaat communiceren.

Resultaat: je zult meer bereiken in minder tijd!

 

Met veel plezier heb ik in november 2011 een seminar van Geert Hommes mogen volgen. Ik vond het fascinerend om onder zijn begeleiding heel bewust te kijken naar non-verbale communicatie. Zo heb ik weer wat extra handvatten gekregen om mijn observaties te controleren - in plaats van me er alleen onbewust door te laten (mis-)leiden.  Marc Mussaeus, Engineering Director,  Bosch Transmission technlogy

 </div>

UA-4100807-1